bloemstukken

boeket

 

Bloemen spelen natuurlijk een grote rol in elk bloemstuk!

In een bloemenwinkel zult u altijd zien dat de bloemstukken een van de meest in het oog springende dingen in die winkel zijn. Bloemstukken omvatten bloemstukken zoals bloemen, planten, bloemen, bosjes bloemen, planten, bloemstukken, bloemtafels, bloemenstands, en bloemstukken en bloemenbalies, bloemenmanden en bloemendisplays. Worden een bloemenwinkel eigenaar verleent u de vrijheid om kleurrijke displays die geen afbreuk doen aan de schoonheid van uw displays te creƫren.Op worden gehad als een bloemenwinkel eigenaar kan leuk zijn. Veel tevreden klanten krijgen is nog beter!

Bij bloemstukken draait alles om het ontwikkelen van de “juwelen”. De “juweeltjes” van een bloemstuk zijn bijvoorbeeld gearrangeerde bloemen. Als bloemist houdt u van bloemstukken die “gekleed zijn voor het werk”. De bloemen die je koopt zijn al gearrangeerd op een manier die jij leuk vindt. Dus als je overweegt een bloemenhandelaar te worden, zijn hier enkele dingen om te overwegen (vooral als je nieuw bent in de bloemsierkunst!) Bloemenwinkels zijn in principe “geparfumeerde” bloemen uitgestald in een display mand (055 kiesdistricten en bloemen ostensibly zijn vaak clips divers genot punish of een bloemenwinkel eigenaars mok) Dus je moet heel voorzichtig zijn niet te leveren bloemstukken die informeel zijn gesneden en vervolgens kiezen voor een arrangement dat niet past bij uw bloemstuk, of anders zal het bloemstuk niet voorbij de eerste bloemen / bloemen arrangeren voordat de klant kan worden binnengelaten.

Laten we je bloemen hoeveelheid plannen. Lage hoeveelheden zijn ten minste 50% harten (ja harten) harten gaan in rode harten of rode rozen, groene harten of blauwe harten, als je kleur wilt. (Fatsoenlijke harten v hoge harten) 90% harten bevat rode harten, en 1% harten is harten die zijn ontworpen om alle bloemen in het arrangement te omringen. Kwekers of telers geven bloemen van nature, maar elke bloemschikking moet dienovereenkomstig worden ontworpen door u wilt dat de bloemen netjes gerangschikt met meer ruimte tussen de bloemen, en je moet een selectie van bloemen die zal worden verdeeld op een respectvolle manier te maken. U kunt een herziening van een minste van de bloemen websites op het internet die bloemen arrangementen.Hieronder is een paar van selecte bloemen die een goede bloemstukken weer te geven:

5 Liefdesbloemen:

4 Bloedbloemen

4 Bloedbloemen (snijbloemen, bladeren, bedrukte bloemen)

6 Rozenbloemen

3 Bloed of andere bloemen

3 Bloed of andere bloemen

6 Rozenknoppen (snijbloemen, bladeren, bedrukte bloemen)

7 Rozenbloemen

3 Bloed of andere bloemen

3 Bloed of andere bloemen

6 Rozenknoppen (snijbloemen, bladeren, bedrukte bloemen)

Smaragdgroene bloemen (snijbloemen, bladeren, bedrukte bloemen)

Afgezien van het hierboven vermelde percentage, kunt u ook “geliefde bloemen” bloemstukken van planten plukken, waardoor u planten kweekt nadat u bloemen hebt.

Je kan floral design oefenen tijdens, maar je bent niet de floral designer!

lees meer:

bloemist Gemert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.