Glasvezelcommunicatie

Christmas blue background​​​ foto

Glasvezelcommunicatie is een speciale communicatiekabel (SC). Speciale kabels zijn kabels, zoals optische vezels, die speciaal zijn ontworpen om een bepaald signaaltype te kunnen verwerken. Optische vezels worden gemaakt van clRuntime-vezels, ontwikkeld door spiegels die de demping bij een signaalbron verminderen wanneer deze door de kern gaat. Glasvezelcommunicatie is zowel een optische als een koperoptische kabel op basis van glasvezels. Deze vezels vormen het leeuwendeel van de internet-backbone.

Rol van glasvezel-kabel

De vezels die in optische kabels worden gebruikt, zijn gemaakt van glas (SOX), samen met sommige plastic materialen (PVDF). Tegenwoordig worden de vezels die voor optische kabels worden gebruikt, gemaakt van Xyleen en komen ze voor in twee basis-golflengtebanden: 850nm en 1310nm.

Optische Isotrope Fosfor

Optische Isotrope Fosfor (OIP) is een glas- of kunststofYAG-laser waarvan de energie niet op een bepaald vlak is gelokaliseerd, maar zich als een universeel gas over een volledig vlak verspreidt. Wanneer energie wordt toegepast, zijn de lokale spanning en de lokale spanningstensor de variabelen die de lokale oriëntatie van de energieverdeling bepalen.

Vezeloptische connectiviteit

Glasvezelverbindingen worden van verschillende materialen gemaakt. De meeste vezelkabels zijn gemaakt van een enkele streng optische vezels met enkele modus (OS-arbeiders). Vezels met enkele modus vervoeren meestal een goedkoper signaal, terwijl duurdere vezels met meerdere modi worden gebruikt voor multimode doeleinden. Dual-mode vezels maken het mogelijk dat twee modi van licht door een enkele vezelstreng reizen en worden in de meeste gevallen gebruikt. Zij zijn ook verkrijgbaar in hogere trojan beschermingswaarden.

Er worden verschillende connectoren gebruikt voor de meeste vezeltypes. De meest gebruikte connectoren zijn bekend als de FC, ATA en ST, die hieronder kort worden toegelicht.

FC-connector

De FC-connector is een standaard voor het onderling verbinden van vezelkabels. Hij kan gemakkelijk in de cabine worden bevestigd en losgekoppeld. De meest gebruikte vezelconnectoren voor toepassingen in de automobielsector zijn optische vezelconnectoren van de bedrijven Verizon/lia87 en Hartbiez.

TV/Video

Scheur-aan-TV convertor (STP)

De scheur-aan-TV convertor is een compacte schakelaar die STM-kabels met gemakkelijk aanpast. Hij converteert ook niet-gescarteerde STM-kabels van VGS- of VPL-kabels.

Polarisatie & Contrast

polarisatie en contrast zorgen voor het testen en het toevoegen van een back-up bron voor het corrigeren van de eventuele uitstralingen aan de uitgang van tweeter, fm ontvangers. Het voert ook een correctie van de beeldverhouding uit.

Mute-knop

De vezeloptische tweeter, ook wel vezeloptische fm-ontvanger genoemd, biedt een resolutie van 12 bits voor de geleide tweeter. Het heeft een veel lagere uitval dan op stations gebaseerde multifunctionele kleurdetectoren.

Met dit speciale glasvezelsysteem kunt u een maximale afstand tot 300 meter bereiken door het gebruik van glasvezelsplitsers. Fiber splitters zijn hardware die de vezelkabel herschikken zodat u twee vezelbundels van één kunt maken. Een van de splitters fungeert dan als router tussen twee verschillende groepen optische vezels.

Twee Voldoende

Voor een tweevoudig HDMI systeem moet de meetwaarde tussen bron en beeldscherm precies overeenkomen, zodat je een duidelijk effect hebt op het beeldscherm. Een manier om te controleren of uw systeem klaar is voor de twee FUP’s is het afspelen van een video Checker commercial op het systeem. Als de reclame het systeem op twee FUP’s test, bent u er zeker van dat uw beeldscherm naar behoren zal kunnen functioneren. Beregening aanleggen

Pakketten PortableMemory

Wilt u de beste prestaties uit uw geheugenpakket halen, maar bent u bezorgd over het gewicht? U kunt een geheugenpakket zonder prestatiemonitor gebruiken terwijl u toch van de prestatiemonitor geniet. Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van de beste prestaties uit uw geheugenpakket, maar nog geen full-time ProInstallation Engineer op uw project hebt, kunnen wij u helpen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.