Wat u moet weten over de banen in de carnavalsindustrie

 

 

Door de prachtige manier waarop het carnaval opereert, zijn er vaak veel advertenties voor banen beschikbaar die er erg aanlokkelijk uitzien.

Het is een groot gebied, te groot dat je er voor langere tijd in verdwaald zou kunnen raken, en de logistiek van de hele operatie kan behoorlijk ontmoedigend worden voor nieuwe werknemers. Voor degenen die al in dienst zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken, want de werkgelegenheid voor mensen in de carnavalsindustrie is overvloedig.

Carnaval Industrie Banen

Ongeacht je voorkeur op welk gebied je werkt, je zult bijna zeker een val vinden voor banen beschikbaar in de carnavalsindustrie. Elk seizoen heeft een thema dat wordt gepatrouilleerd, en de carnavalsvierders moeten ervoor zorgen dat de praalwagens en alle andere politieagenten die in de stad optreden, in tip-top vorm en conditie zijn. Dat betekent dat de monteurs, elektriciens, en vele andere werknemers op de rig zijn in constante werking.

De meest elementaire banen die beschikbaar zijn in de industrie zijn onder andere:

vlotter monteur. Dit is de persoon die "op het water" werkt, d.w.z. een vlotter of een drijfsysteem. De monteur moet voortdurend controleren of het vaartuig in topconditie is en in topconditie werkt. Hij moet er ook voor zorgen dat de banden in goede staat zijn en dat alle elektrische apparatuur up to date is en goed werkt.

Elektricien. Deze baan in de industrie is die van elektricien. Je zult alles doen van het vervangen van gloeilampen tot reparaties. U moet 's nachts wakker blijven en erop toezien dat de elektrische stroom niet wordt onderbroken tijdens de nachtelijke werkzaamheden. Elektriciens worden blootgesteld aan veel vuil en bacteriën die veel ziektes kunnen veroorzaken. Daarom werkt een elektricien de hele werkweek onder een wijde hemel van gevaarlijke wolken.

Horecateam. Werken in een carnaval is een integrale functie als teamleider. Als één lid bijvoorbeeld de informatie opneemt en direct de gang van zaken stuurt, dan is dat één taak. Als iemand is aangesteld om de volgende vragen te stellen:

Degene die de vragen beantwoordt, is verantwoordelijk voor het geven van instructie en heeft de leiding over de veiligheid van de passagiers aan boord. Dit is de persoon die de instructies geeft en verantwoordelijk is voor de algemene presentatie die de gasten te zien krijgen.

De presentatie zal afhangen van de groep die bij u is. Je bent er verantwoordelijk voor dat alle mensen in het team de juiste uitrusting dragen en dat het team in de juiste formatie en in de juiste richting beweegt. Het is de taak van de assistent om te controleren of het team op de juiste manier beweegt en of er geen speciale effecten en afleiding worden gecreëerd. Het is ook de verantwoordelijkheid van de assistent om aan de leider te melden wanneer hij iets nodig heeft. Dit is de belangrijkste taak in het team.

dansers. De dansers geven oefenopvoeringen en zorgen ervoor dat alle leden van het team goed verzorgd zijn en Hun eisen zijn ook enigszins verschillend. De kloof tussen werk en het team is niet zo groot als de kloof tussen werk en vrije tijd. Je zult het dus niet moeilijk hebben om een geschikte danser te vinden. Meestal de jongeren die ervaring opdoen op dit gebied in staat zijn om dergelijke banen te beheren als tenders, bewakers, keuken jongens, stewards, nacht-chasers en ingenieurs.uvoldoende ervaring is vereist voor deze banen als je zal zijn om entertainment te bieden aan uw klanten. Meestal wordt buikdansen gedaan op zeer besloten feestjes, waar ook paartjes in geïnteresseerd zijn. Voor de hoofdcarrière zal je elk evenement moeten doen dat door de organisatie wordt georganiseerd. Dit omvat meestal het werken als vrijwilliger in functies zoals bioscoop, festivals, sport en sociale bijeenkomsten.

Teamgenoten.Het is een gebruikelijke misvatting dat je voorkennis moet hebben om een teamspeler te zijn. Trouwens, je kunt dit vak ook on the job leren. Hiervoor moet je over een goede fysieke conditie beschikken, enthousiast zijn en vooral betrouwbaar zijn. U moet de hele tijd op tijd zijn, niet vaak joggen of u moet vrijwillig een aantalultrasths doen. U moet zich aan deadlines houden en u moet zeer betrouwbaar en bekwaam zijn.

Hoofdsteward.Deze baan is zeer vergelijkbaar met die van hoofdwerktuigkundige aan land. Maar in plaats van de scheepvaart op zich, moet u de voorzieningen en de voorraden beheren. De hoofdsteward fungeert als brug tussen de arbeiders en het management. Hij is tevens verantwoordelijk voor de planning en de uitvoering van het sociaal beleid in verband met de hartbewaking.

Vergeet niet je hobby's en interesses te vermelden. Je kunt er ook voor kiezen om een root beer Girl te zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.